Meny

Stabæk får utvidet frist for å melde inn hjemmebane

Stabæk og trener Jørgen Lennartson har fått utvidet fristen for å melde inn offisiell hjemmebane for neste seosng. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Norges Fotballforbund gir Stabæk forlenget frist med noen ekstra dager.

Mandag går fristen ut for å melde inn hjemmebane for 2012-sesongen.

Budstikka var mandag morgen i kontakt med lisensansvarlig i Norges Fotballforbund, Rune Nordhaug.

Han sier Stabæk kommer til å få utvidet fristen.

– Vi har sagt at vi ønsker å avvente situasjonen i Stabæk med bakgrunn i at det er mulighet for en løsning. Stabæk har sendt inn en søknad med ønske om noen dager ekstra. Søknaden skal behandles, men det er å anta at Stabæk kommer til å få ekstra tid slik at de får avklart situasjonen rundt arenaen og hjemmebane, sier Rune Nordhaug.

– Når må spilleplanen for neste år være klar?

– Vi jobber med den kontinuerlig. Akkurat når den er klar, vet jeg ikke. Vi jobber med den under forutsetning av at Stabæk har en uavklart banesituasjon. Det er andre ting med spilleplanen vi kan jobbe med, sier Nordhaug.

Stabæk har vært under massivt økonomisk press i lengre tid. Fredag i forrige uke kom det frem at styrelederen i Kjell Chr. Ulrichsens arenaselskap Euforum sa at klubben bare kunne glemme fotball i Telenor Arena.

Samlet har Stabæk Fotball og Euforum tapt om lag 60 millioner kroner i året på dagens samdrift, skrev Budstikka.no.

I tillegg til de økonomiske problemene er klubben også under lupen for å ha trikset med Veigar Pall Gunnarssons overgang til Vålerenga. Påtalenemnda i NFF har innstilt på at klubben får en bot på 500.000, samt at styreleder Erik Loe og sportslig leder Inge André Olsen utestenges fra all fotball i 18 måneder.

Les flere nyheter her

Populært