Meny

Svindal Larsen rasende på Fagermo

Tommy Svindal Larsen (t.v.) er lite fornøyd med trener Dag-Eilev Fagermo etter at han ble byttet ut i kampen mot RBK mandag kveld. Her fra oppgjøret mot FFK tidligere i år. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I 0-7- tapet ble Odd-veteranen først byttet inn for så å bli tatt av igjen.- Respektløst, sier midtbaneeleganten etter kampen.

Odd fikk så hatten passet da laget gjestet Rosenborg og Lerkendal og gikk ifølge Varden på sitt største elitetap på over 50 år.

Men for Tommy Svindal Larsen svir trolig 0-7-tapet mindre enn det han personlig opplevde mandag kveld i Trondheim.

Les også: RBK knuste Odd

«Guds gave til fotballen» ble i kampens 29. spilleminutt satt inn for en uheldig startdebutant Ulf Riss, men ble ni minutter for slutt plukket av banen igjen.

Svindal Larsen reagerer sterkt på det han betegner som «respektløst» av trener Dag-Eilev Fagermo.

- Alle som skjønner fotball tror jeg forstår hva som skjer i hodet når jeg blir byttet ut etter å ha blitt byttet inn. Det er mye følelser i sving. Dette handler om respekt, sier 38-åringen VG Nett.

- Det er respektløst. Jeg har opplevd dette i Tyskland, men da var det ikke meg som ble byttet inn og ut igjen. Men jeg har nok mye av den tyske mentaliteten etter perioden der nede. Det handler om respekt og disiplin. Slikt gjør man bare ikke, utbasunerer han videre.

Da Larsen ble tatt av banen var stillingen 0-5 og skienlaget var uten mulighet til å redde verken poeng eller stolthet.

- Det er nok tøft. Men jeg vil ikke kommentere enkeltspillere. Når vi taper 7-0 er det uinteressant. Men jeg skjønner at det kan stilles spørsmålstegn ved meg som trener, sier Fagermo.

Les flere nyheter her


Populært