Nasri går til Manchester City

Samir Nasri går fra Arsenal til Manchester City. (Foto: Scanpix)
Samir Nasri går fra Arsenal til Manchester City. (Foto: Scanpix)

Arsenal selger franskmannen til Manchester City for 215 millioner kroner.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal skriver på egne sider tirsdag kveld at man har kommet til enighet med Manchester City om en overgang for den franske midtbanespilleren Samir Nasri.

Ikke med til Italia

Etter sigende skal prisen ligge på cirka 24 millioner pund, vel 215 millioner norske kroner.

The Gunners skriver videre at Nasri er droppet fra troppen som reiser til Italia for mesterligakvalifiseringsmøtet med Udinese og at han i stedethar reist nordover for den medisinske testen på Stadium of City of Manchester.

Nasri har spilt tre sesonger for londonklubben og har vært en stor suksess for manager Arsene Wenger.

Arsenal har fått en vanskelig start på årest sesong. Først spilte de 0-0 borte mot Newcastle for så å tape 0-2 hjemme for Liverpool i runde to.

- Sommeren har vært svært vanskelig for oss fordi vi har hatt både Cesc Fàbregas og Nasri ute i forhandlinger om overganger hele tiden. Det har tappet oss når det kommer til stykket, sa Arsenal-manager Arsène Wenger til BBC tirsdag.

– Vi har mistet to glimrende spillere, og det er en beklagelig del av historien, men på et tidspunkt var det nødt til å ta slutt fordi du er nødt til å konsentrere deg om framtiden.

Jobber med erstatter

Franskmannen forbereder nå Arsenal-mannskapet til returkampen mot Udinese med ytterligere svekket spillerstall.

– Det vi trenger er spillere som er forpliktet til oss på lang sikt, og som kan være med og gjøre jobben for oss, sa Wenger.

Han forsikret at Arsenal jobber med å finne nye spillere på overgangsmarkedet.

– Det som står på spill for oss nå er kvalifiseringen. Vi kan bare gjøre dette med spillerne vi har tilgjengelig, og vi er gode nok til å klare det. Etter det får vi se hva vi kan gjøre. Vi er selvsagt ute på overgangsmarkedet og jobber hardt. Det er tynt for oss på midtbanen akkurat nå, og der må vi forsterke oss, sa manageren.

– Har ikke vært naive

Wenger mener ikke at Arsenal har opptrådt naivt, selv om overgangene til Fàbregas og Nasri har trukket ut og gitt dem liten tid til å finne erstattere før overgangsvinduet stenger.

– Det har ikke bare vært oss det har kommet an på. Vi ønsket å finne løsninger på disse sakene tidlig i sommer, men det har ikke vært mulig. Dessverre er det ikke bare oss som bestemmer hvor fort sakene løses, påpekte Wenger.

Les flere nyheter her

Personvernpolicy