Birmingham over streken

Evertons Johnny Heitinga har akkuart utlignet for Everton mot Birmingham. Men laget klarte ikke å få inn vinnermålet og det endte 1-1 på Goodison Park. (Foto: Scanpix).
Evertons Johnny Heitinga har akkuart utlignet for Everton mot Birmingham. Men laget klarte ikke å få inn vinnermålet og det endte 1-1 på Goodison Park. (Foto: Scanpix).

Kjempet seg til uavgjort borte mot Everton i Premier League.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpool (NTB-AFP): Ligacupvinneren kjemper en tøff kamp for å overleve i engelsk eliteserie, og ett poeng i hengekampen på Goodison Park var nok til å passere West Ham og klatre til 17.-plass.

Rett i krysset

Laget fremstår særs ustabile og det var knyttet stor spenning til hva utfallet av oppgjøret i Liverpool ville bli

Beausejour ga gjestene en drømmestart. Den chilenske landslagsvingen nikket inn ledermålet i det 17. minutt og scoret for annen kamp på rad. Nederlandske John Heitinga utlignet rett før pause med et ustoppelig skudd etter at gjestene ikke maktet å klarere et hjørnespark. Nederlenderen limte læret i krysset og noterte seg for årets første mål i Everton-trøya.

Flere skader

Birmingham skapte knapt en sjanse etter det, men forsvarte seg til uavgjort. Everton dominerte banespillet og kjørte til tider over Alex McLeish´mannskap, men greide ikke å skape nok til å vinne. Louis Saha og Jermaine Beckford hadde de beste tilbudene for Everton. Sahas skudd ble blokkert av Jordon Mutch, mens Beckfords avslutning fra kort hold ble reddet av keeper Ben Foster.

For Everton tårner også skadeproblemene seg ytterligere opp.

Kun syv minutter ut i kampen måtte det spanske midtbanegeniet Mikel Arteta gi seg med en strekkskade på baksiden av låret. Fra før har Everton-manager David Moyes viktige Tim Cahill, Marouane Fellaini og Phil Neville ute med skade. Belgiske Fellaini har spilt sin siste kamp for sesongen, han er ute med en skade i ankelen.

Les flere nyheter på ABC Nyheter

Personvernpolicy