Comeback er uaktuelt for Michelle Kwan

Den amerikanske femdobbelte verdensmesteren i kunstløp, Michelle Kwan. Foto: scanpix
Den amerikanske femdobbelte verdensmesteren i kunstløp, Michelle Kwan. Foto: scanpix

Den amerikanske femdobbelte verdensmesteren i kunstløp, Michelle Kwan, sier at det er utenkelig med comeback for henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtidig sier hun også at hun savner kunstløpsporten.

– Jo, jeg skal ikke nekte for at jeg savner idretten min veldig mye, men det blir ikke aktuelt å komme tilbake igjen, sier hun.

Hun hadde store planer om å vende tilbake til sporten til OL i Vancouver, men før kvalifiseringen startet hadde hun bestemt seg for å prioritere studiene i Boston framfor å ta en ny sesong med kunstløpsskøyter på beina.

– Det var en tøff beslutning å fokusere 100 prosent på utdannelsen min framfor idretten, men alle som kjenner meg vet at jeg er i stand til å ta de tøffe beslutningene, og at jeg står på de beslutningene jeg tar, sier hun

30 år gamle Kwan, som var amerikansk mester ni ganger, er den mest kjente og avholdt amerikanske kunstløperen noensinne, men OL-gull vant hun aldri, selv om hun i løpet av karrieren vant 43 store internasjonale konkurranser. (©NTB)

Personvernpolicy