Meny

Får ikke mer av hovedsponsoren

Selv om Ole Gunnar Solskjær er ansatt som ny Molde-trener vil ikke hovedsponsoren Sparebanken Møre snakke om en reforhandling av nåværende avtale. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sparebanken Møre vil ikke reforhandle samarbeidsavtalen de har med Molde etter Solskjær-ansettelsen.

OSLO (ABC Nyheter): Sparebanken Møre er Molde FKs hovedsamarbeidspartner og banken er svært glade over at klubben nå har ansatt Ole Gunnar Solskjær som ny manager.

Men banken er ikke villig til å øke støtten til MFK selv om man nå har knyttet til seg norsk fotballs ubestridte «wonderboy».

- Vi skrev i år en ny avtale med Molde som strekker seg fem år frem i tid. Vi kommer ikke til å reforhandle den selv om Solskjær nå er ansatt som ny trener. Vi forventer at den gjeldende avtalen opprettholdes med de betingelser vi har blitt enige om, sier informasjonssjef i Sparebanken Møre, Kjetil Hauge, til ABC Nyheter.

Les også: - Dette er drømmejobben

Hemmelig avtale

Mange mener Molde gjennom ansettelsen av Solskjær har skaffet seg et godt utgangspunkt for fremtidige beilere som ønsker innpass hos klubbens markedsavdeling.

Det er all mulig grunn til å tro at klubben vil få en betydelig større del av medias oppmerksomhet og at klubben i så måte både vil bli mer attraktiv og priset høyere på sponsormarkedet.

Hauge i Sparebanken Møre ønsker ikke å spekulere i om det for fremtiden vil koste næringslivet dyrt å samarbeide med Molde - han vil heller ikke ut med innholdet i avtalen de har med klubben i dag.

- Vi har blitt enige med hverandre om å ikke gå ut med detaljer rundt avtalen. Den forblir hemmelig mellom Molde og oss.

- De samme verdiene

Solskjær er ansatt som MFK-sjef i tre og ett halvt år og starter i jobben 10. januar 2011. Hauge mener Solskjær står for mange av de samme verdiene banken etterstreber å overholde.

Kjetil Hauge i Sparebanken Møre sier de ikke vil reforhandle avtalen de har med Molde FK. Ffoto: Sparebanken Møre).Kjetil Hauge i Sparebanken Møre sier de ikke vil reforhandle avtalen de har med Molde FK. Ffoto: Sparebanken Møre).

- Han er en dedikert og ikke minst målrettet person. Og alle som av en eller annen grunn kjenner til Ole Gunnar Solskjær må vel være av den oppfatning at han er en sympatisk person. Dette er egenskaper vi ønsker å assosiere oss med.

- Var dere på noe som helst måte involvert i ansettelsesprosessen?

- Nei, det var vi ikke. Vi har ikke hatt noe med Solskjærs retur til Molde å gjøre, sier Hauge i Sparebanken Møre til ABC Nyheter.

Populært