Refser Ole Gunnar Solskjær

Refser Ole Gunnar Solskjær
Refser Ole Gunnar Solskjær

Redaktør Magne Lerø i Ukeavisen Ledelse går hardt ut mot både ansettelsen av Ole Gunnar Solskjær og det faktum at han skal få 4,4 mill. i året.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Redaktør Magne Lerø i Ukeavisen Ledelse gikk onsdag hardt ut mot ansettelsen av Solskjær og mener han ikke er verdt pengene han får for å bli manager Molde fotballklubb.

Les også:- Dette er drømmejobben

- Med en årslønn på 4,4 millioner kroner er fotballegenden Ole Gunnar Solskjær blitt en representant for ukulturen i norsk fotball. Han bør gi fra seg halve lønna og bruke pengene på å få fram lokale spilletalenter, skriver redaktør Lerø i innledningen av spalten han har i ukeavisen.

Han stiller også store spørsmålstegn ved at den nye Molde-treneren selv ikke ser problemet, og mener han sender ut svært dårlige signaler i en tid hvor norske fotball opplever en «økonomisk epidemi».

Les også: Molde får ikke mer penger

- Det er merkelig at Ole Gunnar Solskjær ikke selv ser dette. Han fremstår nå som representant for ukulturen og pengegriskheten som preger fotballen. Han har selv tjent 100 millioner på fotballen. Han trenger da ikke en årslønn på et slikt nivå.

Videre lurer Lerø på om det er en økonomisk vinnerkultur Ole Gunnar Solskjær vil skape.

- Han kan komme til å bomme stygt. Molde er ikke Manchester United, skriver han.

Men Lerø gir også Solskjær ros.

- Med tanke på å oppnå resultater som trener, er Solskjær et ubeskrevet blad. Molde er i dag et middels godt lag i eliteserien. Det forventes at Solskjær sørger for at Molde kjemper i toppen. Helst skal han slå Rosenborg, skriver han.

Les også: Drillo: - Solkjær ut på dypt vann

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden