Hyller Skeids visjoner

Slike bilder er det lenge siden man har sett i Skeid. Men klubbens styreleder har lansert en tanke om et nytt storlag i Oslo og får støtte av næringslivet for ideen. (Foto: Anders Vindegg, Skeid.no).
Slike bilder er det lenge siden man har sett i Skeid. Men klubbens styreleder har lansert en tanke om et nytt storlag i Oslo og får støtte av næringslivet for ideen. (Foto: Anders Vindegg, Skeid.no).

Næringslivet vil trolig støtte fullt ut en tanke om et nytt storlag i Oslo.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

OSLO (ABC Nyheter): Skeids styreleder Konrad Kuhlman uttalte til ABC Nyheter tidligere at de mindre klubbene i Oslo er sjanseløse i kampen mot Vålerenga dersom de ikke begynner å samarbeide i mye større grad enn hva som er tilfellet i dag.

Han er klokkeklar på at om toppen av norsk fotball skal nås så må man viske ut følelsmessige barrierer og i sterkere grad tenke resultat.

Og nå får Kuhlman støtte av de han mener vil se nytten av et tett samarbeid på tvers av tradisjonsrike klubber med et anstrengt forholde til byrivalene i hovedstaden.

Sponsorene.

Les også: - Sjanseløse uten samarbeid

- Absolutt interessant

- Nå er man jo nødt til å ta stilling til slike ting når det er en realitet, men på generelt grunnlag så vil jo et engasjement i Skeid fra vår side i hvert fall ikke bli svekket av slike tanker, sier kommunikasjonsdirektør i OBOS, Åge Pettersen, til ABC Nyheter.

OBOS er i dag hovedsponsor for torshovklubben og er engasjert i både klubbens topp- og breddeavdeling.

Pettersen mener ideen er verdt å ta på alvor og at det uansett ikke vil påvirke deres eventuelle videre engasjement i klubben i negativ retning.

- Det vil i hvert fall ikke være negativt om man kommer med planer og tanker rundt hvordan bli bedre, sier han videre.

Kommunikasjonsdirektøren mener det er plass til et topplag i hovedstaden, ved siden av Vålerenga, og ser ikke bort ifra at man kan engasjere seg ytterligere i klubben. Men han legger raskt til at man ikke må glemme klubbens barne- og ungdomsavdeling.

- Nå er vi en litt annerledes samarbeidspartner enn hva kanskje mange andre er fordi vi favner om både topp og bredde. Som utgangspunkt så kan jeg si at vi må vurdere slike spørsmål fortløpende, men at det er viktig for oss at også bredden i klubben blir ivaretatt.

- Ja, vi vil være med

Selskapet LUDO mobil, som senest i fjor gikk inn som hovedsponsor i nå kursrammede Lyn, nærmest hyller Skeid-Kuhlmans visjoner for oslofotballen.

LUDO mobils øverste sjef er en som tidligere har engasjert seg sterkt som samarbeidspartner innen fotballen, trønderen Idar Vollvik.

- Dersom noen klubber i Oslo vurderer å gå sammen for å skape et nytt topplag, og som på sikt kan utfordre Vålerengas posisjon i Oslo, så kan vi med en gang si at det er hyperinteressant for oss.

- Vi kan, om de vil ha oss med på laget, være med fra dag én, sier viseadministrerende direktør i LUDO mobil, Ole Norstad til ABC Nyheter.

Vil skape oppmerksomhet

Norstad uttalte i går til ABC Nyheter at man nylig har lansert et nytt mobilabonnement som er spesialtilpasset idretten.

Han mener alle parter har mye å tjene på å ingå et fremtidig partnerskap.

- Et nytt topplag i Oslo vil ganske sikkert samle mange mennesker, interessen blir stor noe som igjen vil skape mediaomtale. Vi legger ikke skjul på at vi tenker kommersielt og ser på eksponering og omtale som en viktig faktor for å bli med. Men vi er også opptatt av å skape verdier for de vi er med å støtte. Det er noe av bakgrunnen for og hovedintensjonene bak «Ludo Sport».

Abonnementet «LUDO Sport» gjør at selskapet får kunder og inntektene som følge av mobilbruken. Til gjengjeld overfører selskapet blant annet fastprisen det koster å ha abonnementet, tilbake til klubben.

Les også: Vollvik skal kapre idretten

Norstad tror også at en slik idé vil tiltrekke seg flere potensielle samarbeidspartnere fra næringslivet.

- Jeg kan jo bare snakke for oss, men at noen har en visjon om å skape noe stort innen fotballen Oslo vil overraske meg om ikke andre også ser på som interessant.

Personvernpolicy