Dyr dansk fotballmoro

Her jubler København-spillerne for seier over Rosenborg, og med det gruppespill i Champions League. Skal fansen kunne juble med spillerne senere i høst, koster det dem dyrt. (Foto: Aleksander Andersen/Scanpix)
Her jubler København-spillerne for seier over Rosenborg, og med det gruppespill i Champions League. Skal fansen kunne juble med spillerne senere i høst, koster det dem dyrt. (Foto: Aleksander Andersen/Scanpix)

København-supportere som vil se laget sitt når Barcelona gjester Parken må betale dyrt.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

FC Købehavn havnet i gruppe med Barcelona, Panathinaikos og Rubin Kazan i gruppespillet i Champions League. Når de spanske mestrene gjester Danmark den andre november, fylles garantert Parken til siste sitteplass. Men de danske supporterne som ønsker å oppleve Champions League-spill på nært hold må belage seg på å betale. Billettene til kampene koster nemlig 1145 kroner, skriver det danske nettstedet Sport på nett.dk i dag.

Klubben har laget en salgsmodell som gjør at billettkjøpere, bortsett fra sesongkortinnehavere, må betale for alle tre kampene i gruppespillet. 9000 slike billetter blir lagt ut for salg.

Konsernsjef i klubben, Dan Hammer, er stor optimist før Rosenborgs overmenn skal spille i det gjeveste selskap.

- Det finnes vel neppe en mer attraktiv motstander enn FC Barcelona, og jeg tror vi kunne fylt Parken tre-fire ganger. Vi er naturligvis glade for den overveldende interessen, men vi jobber for øyeblikket med å legge til rette så billettene primært selges til supportere og samarbeidspartnere som jevnlig er i Parken, sier Hammer til klubbens hjemmeside.

Personvernpolicy