Arvesen irritert

Kurt Alse Arvesen er lite fornøyd med oppfølgingen fra sportssjef Stefen Kjærgaard. (Foto: Scanpix).
Kurt Alse Arvesen er lite fornøyd med oppfølgingen fra sportssjef Stefen Kjærgaard. (Foto: Scanpix).

Kritiserer sportssjef Steffen Kjærgaard etter VM-vrakingen.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): - Jeg er skuffet, men samtidig fattet. Det var nok et vanskelig uttak, men oppfølgingen fra Steffen underveis i prosessen har vært kritikkverdig, sier Arvesen til VG Nett mandag kveld.

Kurt Asle Arvesen fikk i dag beskjed om at den tredje og siste plassen til VM i Australia i oktober tilfaller Alexander Kristoff. I tillegg reiser Thor Hushovd og Edvald Boasson Hagen «down under».

Arvesens manager Geir Kamsvåg mener Kjærgaard ikke har hatt den hele og fulle oversikten over formen til de norske rytterne. Ifølge Kvamsvåg ringte Kjærgaard til Arvesen på søndag - mens eresfjordingen satt på sykkelsete i et ritt i Nederland og Belgia.

- Når man kjører et ProTour-ritt i Belgia og Nederland, og han ikke følger med før vi har gått over målstreken, så er det kritikkverdig. Om han ikke får sett på tv, så har han sikkert en opptaker, sier han ifølge VG Nett.

Arvesen har hatt en trøblete sesong. Han brakk kragebeinet i februar og slet med et vondt kne i mai. Team Sky vraket ham til både Tour de France og Spania rundt i år.

Selv om han er skuffet og gjerne vil si sin mening om prosessen, ønsker han ikke å skape problemer for de norske rytterne som skal delta i Melbourne, spesielt ikke Alexander Kristoff.

- Jeg forstår at dette vil gi Alex (Kristoff red. anm.) mer erfaring før VM om et år, og OL i London. Det er ikke sort-hvitt, sier 35 år gamle Arvesen til VG Nett.

Personvernpolicy