Myggen har skrevet under for Lyn

LYN-KLAR: Erik Mykland har skrevet under for Lyn, men slik det ser ut nå, spiller han ikke søndagens kamp mot Vinderen. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
LYN-KLAR: Erik Mykland har skrevet under for Lyn, men slik det ser ut nå, spiller han ikke søndagens kamp mot Vinderen. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX

Men 39-åringen skal være skremt bort av media, og spiller neppe søndagens stjernespekkede kamp.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Lyn Fotball har jobbet for å få tak i flere gamle storspillere til å spille søndagens 6. divisjonskamp mot Vinderen.

Det største navnet på ønskelisten har vært utvilsomt vært Erik Mykland, som sluttet som fotballekspert i TV 2 under sommerens VM.

Nå ser ønsket ut til å ha gått i oppfyllelse.

Daglig leder i Lyn, Svein Erik Hope, bekrefter overfor ABC Nyheter at Myggen er klar for klubben.

- Erik har skrevet under for oss, og alle formaliteter er i orden.

- Men han spiller ikke søndagens kamp, sier Hope.

Skremt av media

Grunnen til at Mykland - slik det ser ut nå - ikke blir å se på banen mot Vinderen, skal være medieoppmerksomheten som har oppstått etter at det klart at han var aktuell for klubben.

- Han liker ikke at det har blitt noe særlig blest rundt egen person, og har vel kanskje fått det man kan kalle «kalde føtter». Han vil bare spille fotball og kose seg. Det er opp til ham selv, men sånn som det har blitt, så spiller ikke Myggen søndagens kamp, sier daglig leder Hope til ABC Nyheter.

Tidligere leder i supporterklubben Bastionen, Magnus Wattne, som har vært blant pådriverne for å gjenreise Lyn etter sommerens konkurs, har et større håp om å se Mykland på søndag.

- Det blir spennende å se om også Myggen dukker opp. Jeg har ikke snakket med han, og jeg er usikker på om noen andre har det, men han er vel typen som fort kan dukke opp av seg selv, sier han til VG Nett.

Myggen, som har to sønner som spiller i Lyn, la opp på fotballbanen etter et halvt års comeback for Start i fjor.

Det lyktes ikke ABC Nyheter å komme i kontakt med Erik Mykland fredag.

Lustü og Tessem spiller

Det gjenstår å se om Myggen blir å finne på banen igjen til helgen. Ett er sikkert: Lyn har fått ja fra Steven Lustü og Jo Tessem, og formalitetene er i orden.

Tessem flyr fra England for å spille den ene kampen mot Vinderen søndag. Også Lustü er bekreftet klar for lokaloppgjøret.

Fra før har Tommy Berntsen bestemt seg for å spille for klubben, men han blir ikke klar før i september.

Lyn forsøkte også å hente inn Jan Derek Sørensen og Axel Kolle, men duoen hadde nettopp skrevet under for 5. divisjonsklubben Bærumsløkka.

- Vi hadde blitt med hvis forespørselen hadde kommet tidligere, sier Kolle.

Lyn, som har et håp om opprykk til 5. divisjon denne sesongen, forventer over 1.000 tilskuere på Frogner stadion søndag.

Personvernpolicy