Drillo får full frihet

Egil Drillo Olsen har ikke hørt noe fra Blackburn med spørsmål om å hvile Morten Gamst Pedersen mot Frankrike i morgen. Drillo har fått full frihet til å bruke de han vil og hvor lenge i morgen. (Foto: Scanpix).
Egil Drillo Olsen har ikke hørt noe fra Blackburn med spørsmål om å hvile Morten Gamst Pedersen mot Frankrike i morgen. Drillo har fått full frihet til å bruke de han vil og hvor lenge i morgen. (Foto: Scanpix).

Ingen storklubber har bedt sjefen om å spare spillere mot Frankrike.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hotell Bristol (ABC Nyheter): Egil Drillo Olsen har ikke hørt noe fra storklubber rundt om i Europa med tanke på å spare spillere i morgendagens landskamp mot Frankrike på Ullevaal.

Selv om åpningen av sesongen 2010/11 i Premier League kun er dager unna står sjefen fritt til å disponere de spillerne han selv vil gjennom 90 minutter mot Laurent Blancs "nye" Frankrike.

- Vi har ikke blitt kontaktet av noen klubber med forespørsel om å spare noen. Det betyr at vi kan bruke hvem vi vil, hvor mye vi vil. Men vi vil ikke risikere noe, sa Drillo til ABC Nyheter da landslaget møtte til pressetreff på Hotell Bristol i Oslo sentrum i dag.

Det betyr trolig at spillere som Brede Hangeland, Morten Gamst Pedersen og Bjørn Helge Riise spiller store deler av kampen mot franskmennene i morgen.

Én ting er sikkert

I dag kom meldingen om at John Carew ikke blir å se på Ullevaal i morgen - Drillo sier det også er uaktuelt å la Aston Villa-spissen spille så mye som ett sekund.

- Det er bare en ting som er sikkert i morgen. John (Carew red. anm.) spiller ikke. Han kommer heller ikke innpå.

I Carews skadefravær spiller Norge 4-5-1 med Vålerengas Moa alene på topp. I et intervju med TV 2 Sporten sier Drillo i dag at med Carew klar så ville man vurdert 4-4-2, men at dette nå er lagt på is.

Resultatet uviktig

Frankrike stiller med et tilnærmet splitter nytt mannskap mot Norge i morgen. Laurent Blanc gjorde alvor av forhåndsspådommene om å droppe samtlige som var med til VM i Sør-Afrika og stiller med flere ukjente fjes i Oslo i morgen.

Men for Drillo betyr det lite. Han har er klar på hva som blir det viktigste i morgen.

- Hvem de stiller med er et underordnet tema for oss, de er gode uansett hvem de kommer med. Men for oss så er det viktig at vi, når kampen er ferdig, står igjen med en god følelse. At vi har fått til det vi før kampen blir enige om. Det er det som er hovedmålet vårt med kampen, sier Drillo til ABC Nyheter.

Disse elleve start for Norge i morgen.

Jon Knudsen – Tom Høgli, Kjetil Wæhler, Brede Hangeland, John Arne Riise – Erik Huseklepp, Bjørn Helge Riise, Henning Hauger, Christian Grindheim, Morten Gamst Pedersen – Mohammed Abdellaoue.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden