Aktuell for Wigan

Ali al-Habsi har slitt benken i Bolton, men kan være på vei til Wigan. Her fra en kamp mens hans spilte for Lyn. (Foto: Morten Holm/Scanpix)
Ali al-Habsi har slitt benken i Bolton, men kan være på vei til Wigan. Her fra en kamp mens hans spilte for Lyn. (Foto: Morten Holm/Scanpix)

Tidligere Lyn-keeper Ali al-Habsi er klar for nye utfordringer og er ønsket som erstatter for VM-keeper Richard Kingson.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ali al-Habsi har vært i Bolton siden 2006, men har bare fått begrensede muligheter. Han har blitt henvist til benken av finnen Jussi Jääskeläinen, som har vært det soleklare førstevalget på Reebok Stadium.

Wigan har i dag Chris Kirkland som førstekeeper, mens Richard Kingson og Vladimir Stojkovic utgjør andre og tredjevalget. Begge forlater trolig DW Stadium i sommer. De to keeperne spilte begge VM, Kingson for Ghana og Stojkovic for Serbia, og i åpningskampen møttes de to. Nå er det altså tidligere Lyn-keeper Ali al-Habsi Wigan-manager Roberto Martinez har fått øynene opp for. Det skriver Sky Sports. Keeperen med en lang rekke landskamper for Oman er i følge Sky Sports klar for nye utfordringer, og en medisinsk undersøkelse skal gjenstå før navnetrekket havner på kontrakten med Wigan.

Personvernpolicy