Meny

Sørlie-Lybekk legger opp

Else-Marte Sørlie Lybekk scoret totalt 598 landslagsmål. (Foto:Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter en lang og svært innholdsrik karriere legger Norges mestvinnende opp.

Else-Marthe Sørlie Lybekk står som Norges mestvinnende kvinnelige håndballspiller. Hun har de to siste årene spilt for Nordstrand, etter et utenlandsopphold i HC Leipzig. Nå har hun altså bestemt seg for å avslutte håndballkarrieren. Det melder lokalavisen Nordstrands blad.

31-åringen står bokført med 215 landskamper og medaljer fra alt av mesterskap med landslaget. Hun avsluttet landslagskarrieren med å vinne OL-gull i Beijing i 2008.

Sørlie Lybekk forsvinner ikke fra idretten selv om hun legger opp. Damen fra Gjøvik er prosjektleder for Sunn Jenteidrett og skal fortsette i den stillingen etter sin nå avsluttede karriere som aktiv håndballspiller.

Populært