Meny

Kan havne i Hall of Fame

John Arne Riise oppnådde stor suksess med Liverpool. Her jubler han for scoring mot Chelsea i 2006. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når Liverpools Hall of Fame skal utvides er John Arne Riise en av kandidatene.

John Arne Riise spiller i dag som kjent for Roma, men gamleklubben Liverpool vet å verdsette det han bidro med i sin tid på Anfield. Sunnmøringen er en av ti spillere som vurderes for en plass i Liverpools Hall of Fame. Det skriver klubben på sin offisielle hjemmeside.

Avgjørelsen tas i sommer og det er et panel bestående av fem Liverpool-legender som til slutt bestemmer. De fem er Ian Callaghan, Kenny Dalglish, Alan Hansen, Phil Thompson og Brian Hall. Av dette utvalget er de tre førstnevnte innlemmet på den ærverdige listen.

John Arne Riise var med å vinne blant annet Champions League og FA-cupen med Liverpool. Venstrebacken fikk med seg over 200 kamper for de røde og det synges fortsatt om hans fenomenale scoring mot Manchester United i 2001.

Også nåværende keeper Pepe Reina er et av de foreslåtte navnene til å supplere den eksklusive listen som kun består av 22 navn.

Se hele listen her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært