Meny

Usikker framtid for Saxo Bank

Bjarne Riis jobber videre med å skaffe en ny hovedsponsor. Her fra fjorårets Tour de France. (Foto: Scanpix/Peter Dejong)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bjarne Riis var ventet å presentere en ny sponsor for Team Saxo Bank i ettermiddag, men lagets framtid er fortsatt uviss.

Det har vært spekulert i om Team Saxo Bank i dag skulle presentere en ny hovedsponsor etter at Saxo Banks annonserte at de fra årsslutt ikke lenger er hovedsponsor for laget.

Det var derfor knyttet spenning til dagens pressekonferanse i Rotterdam. Men foreløpig har Bjarne Riis ingen avklaring å komme med.

- Det har vært mange rykter rundt laget vårt, og en ny sponsor. Det krever mye arbeid og tålmodighet. Jeg har den tålmodigheten, og kan si at jeg jobber med flere scenarioer. Når vi har noe å presentere vil vi gjøre det. Dere må vente, sa Riis på pressekonferansen i følge sporten.dk.

Riis kunne dermed ikke presentere noen ny sponsor og ba samtidig om ro rundt laget. Han understreket at de nå skal kjøre Tour de France, og at de ikke vil svare på spørsmål rundt ryktene om sponsorer.

Det som derimot har blitt kjent er at Bjarne Riis ikke lenger er direktør i Riis Cycling ApS – selskapet som driver Team Saxo Bank. Det skriver Sporten.dk på sine hjemmesider.

Les flere sportsnyheter fra ABC Nyheter her.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært