Meny

Hodgson klar for Liverpool

Roy Hodgson (i midten) skal lede Liverpool neste år. Her dirigerer han Fulham før lagets finale i Europa League i fjor. (Foto: Matthias Schrader/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Etter lang tids spekulasjoner er det klart at Roy Hodgson forlater Fulham til fordel for Liverpool.

Roy Hodgson er ansatt som ny Liverpool-manager, det bekrefter klubben på sin hjemmeside i dag.

Klubben har vært uten manager siden Rafael Benitez' avgang tidligere i år. Hodgson ledet Fulham forrige sesong til finale i Europa Leauge og ble kåret til årets manager, og den rutinerte manageren skal lede Liverpool de neste tre årene.

- Dette er den største jobben innen klubbfotball. Det er en ære å innta rollen som manager for en av de mest suksessfulle klubbene i England, sier Hodgson til Liverpools hjemmeside.

Brede Hangeland har vært koblet til gamlesjefens nye klubb ved flere annledninger og tidligere Liverpool-spiller Phil Thompson håper Hodgson får med seg sin tidligere elev over til Anfield.

- Hangland er en spiller jeg gjerne vil se i Liverpool. Han minner på mange måter om Sami Hyypia fordi han ikke blir nervøs. I tillegg har han full kontroll i lufta, samtidig som han er komfortabel med ballen i beina, sier Thompson til Liverpool Echo.

Populært