Uenighet om rettighetene

TV2 og Canal Digital er ikke enige om distribusjon av Premier League kommende sesong. (Foto: Scanpix)
TV2 og Canal Digital er ikke enige om distribusjon av Premier League kommende sesong. (Foto: Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Langt fra en løsning mellom TV2 og Canal Digital om Premier League-rettighetene.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

TV2 og Get kom i dag til enighet om en avtale om distribuering av Premier League de neste tre årene. Også Canal Digital har vært i lange forhandlinger med TV2, men de to partene er i følge TV2 langt unna hverandre.

Rune Indrøy, kommunikasjonsdirektør i TV2 omtaler påstandene om forhandlinger med Canal Digital som «tull».

- Det er ingen forhandlinger lenger med Canal Digital. Det er bare tull, sånn har de (Canal Digital) holdt på en ukes tid. De fremstiller det som om det er forhandlinger for å unngå seerflukt. Hvis det hadde vært forhandlinger, hadde jeg hatt full kontroll på det, sier Indrøy til ABC Nyheter.

Canal Digital representerer 2,3 millioner seere og informasjonsdirektør Kenneth Tjønndal Pettersen, er interessert i en løsning. Han sier at et brudd i så fall er TV2 sin skyld.

- Vi har vært i kontakt med TV2 senest i dag. De har bedt om et nytt tilbud, og det kommer de til å få. TV2 sitter på rettighetene til Premier League og alle parter vil være tjent med best mulig tilgjengelighet, sier Tjønndal Pettersen til ABC Nyheter.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Indrøy fremholder at det ikke har vært forhandlinger med Canal Digital den siste uken.

- De har ikke kommet med et nytt tilbud og har heller ikke varslet at de vil legge fram et nytt. Men om de ønsker å komme med et nytt tilbud må de gjerne gjøre det. Canal Digital har en forestilling om at de kan få produktet til en pris vi ikke er interesserte i, sier Indrøy.

En avtale mellom TV2 og Canal Digital virker fjernt, men Indrøy sier at de er i forhandliger med Viasat om rettighetene til å vise Premier League.

- Vi har en god tone med Viasat. Jeg tror på en avklaring i løpet av få dager. Jeg vil ikke forskutere med noe, men jeg er optimist, sier Indrøy til ABC Nyheter.