Meny

City ønsker dispensasjon for å hente Hart

Joe Hart er sterkt ønsket på City of Manchester Stadium ettersom Shay Given er skadd. Her fra en tidligere kamp for Birmingham (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Skadesituasjonen gjør at Manchester City nå vil hente hjem Joe Hart med umiddelbar virkning.

Manchester City har fått et keeperproblem etter at Shay Given måtte kaste inn håndkledet mot Arsenal med en skulder ute av ledd. Inn kom 23-åringen Gunnar Nielsen, keeper på det færøyske U-21-landslaget. Den vanlige andrekeeperen, Stuart Taylor, er også ute med skade. Det gjør at City kun står igjen med juniormålvakter i tillegg til Nielsen.

Manchester Evening News skriver i dag at Manchester City vil søke Premier League om særskilt dispensasjon til å hente tilbake Joe Hart fra Birmingham allerede nå.

Klubben har mulighet til å søke om dispensasjon til å hente inn en keeper på lån ved ekstraordinære tilfeller. Skulle klubben få lov å hente en keeper på lån fra en annen klubb, vil de trolig argumentere for å kunne hente sin egen utleide målvakt.

Selv om Premier League skulle godkjenne en slik løsning må fortsatt FIFA, Birmingham og Joe Hart selv også bli enige med Manchester City.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus