Vellykket operasjon for Beckham i Finland

FØR OPERASJONEN: Her ankommer David Beckham sykehuset i Finland.
FØR OPERASJONEN: Her ankommer David Beckham sykehuset i Finland.

Den engelske fotballstjernen David Beckham (34) ble mandag operert for en avrevet akillessene på en privatklinikk i Finland.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Ifølge ortopeden Sakari Orava var operasjonen vellykket og Beckham vil bli værende på klinikken i minst et døgn til.

– Jeg fikk lov til å si at Beckhams akillessene var helt av, og at den er blitt reparert, sa Orava etter at operasjonen var gjennomført.

Beckham røk akillessenen under kampen mellom Milan og Chievo søndag. Han ankom Åbo i et privatfly mandag formiddag. Foran inngrepet trodde Orava at det ville dreie seg om en rutineoperasjon.

– Det kan eventuelt også bli snakk om å forsterke foten, men det avhenger av hvordan avrivningen er og hvor på senen den er. Dette vil avklare underveis på operasjonsbordet, sa Orava til FNB før operasjonen mandag kveld.

Orava opplyste at en skade på akillessenen ikke er noe stort problem å operere. Men sommerens fotball-VM kommer kanskje vel tidlig for Beckhams del

– Turneringen er kanskje en litt urealistisk målsetting for ham, men om skaden ikke er så alvorlig og operasjonen blir vellykket kan han kanskje være med som innbytter som moralsk støtte, sa den finske eksperten. (©NTB)

Personvernpolicy