- Hadde blitt drept i Argentina

BLITT DREPT: Carlos Tevez ser ikke bort i fra at John Terry hadde blitt drept i Argentina dersom han hadde bedratt kona med kjæresten til en lagkamerat. (Foto: Scanpix).
BLITT DREPT: Carlos Tevez ser ikke bort i fra at John Terry hadde blitt drept i Argentina dersom han hadde bedratt kona med kjæresten til en lagkamerat. (Foto: Scanpix).

Carlos Tevez om Terrys sidesprang med kjæresten til daværende lagkamerat Wayne Bridge.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Manchester Citys stjernespiss, argentineren Carlos Tevez, legger ingenting i mellom når han deler sine tanker rundt John Terrys utroskapsavsløringer med kjæresten til sin tidligere lagkamerat Wayne Bridge.

Ifølge Tevez ville ikke Terry slippet like billig unna i Argentina som det han har gjort i England.

- Dersom du hadde gjort noe lignende i det området jeg kommer fra, så hadde du mest sannsynlig mistet beina.

- Eller enda verre, du hadde ikke overlevd, sier Tevez ifølge tabloidavisen The Sun.

Saken Tevez referer til er de pikante avsløringene rundt forholdet mellom Terry og den franske modellen Vanessa Perroncel.

Perroncel var den daværende kjæresten til Terrys venn og lagkamerat på landslaget, Wayne Bridge.

Carlos Teves, som scoret to mål i helgens 4-2 seier mot nettopp Terry og Chelsea i London, tar personlig avstand fra den engelske landslagsspillerens utenomekteskapelige eskapader.

- Jeg mener du ikke kan gjøre noe slik mot en lagkamerat, det er helt feil. Etter min mening så viser Terry at han ikke eier moral når han gjør noe sånt, fortsetter Tevez.

I helgens batalje på Stamford Bridge var Tevez og Terry flere ganger i tottene på hverandre. Men argentineren avviser at det hadde noe med «utroskapssaken» å gjøre.

- Nei, det dreide seg ikke om det i det hele tatt. Jeg ble holdt i trøya og ble forbannet på ham for det. Det var det eneste.

Wayne Brigde spiller i dag for Manchester City, sammen med Carlos Tevez.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus