Nye markeringer mot City

Misnøyen var tydelig blant supporterne i helgens kamp. (Foto: Scanpix)
Misnøyen var tydelig blant supporterne i helgens kamp. (Foto: Scanpix)
Artikkelen fortsetter under annonsen

Supporterne vil fortsette protesten mot eierne.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

I helgens kamp mot Hull markerte flere hundre Manchester United-supportere sin misnøye med klubbens amerikanske eiere. Før kampen ble det solgt 500 skjerf i grønt og gull for å vise sin misnøye med Glazer-familiens styring av finansene. Fargene er de samme som forgjengeren til dagens Manchester United, Newton Heath, spilte med.

På onsdag møter Manchester United byrival City, og supporterklubben har bestilt 1000 nye skjerf som skal selges før kampen.

- Vi presser ikke protesten vår med grønne og gule skjerf på noen, dette skjer helt naturlig. Symbolet har en betydning som har overbevist folk, sier Duncan Drasdo i Manchester United Supporters Trust til Manchester Evening News.

Glazer-familien har påført klubben enorm gjeld og det har vært spekulert i at det skal være ønskelig å selge Old Trafford og treningsfeltet Carrington. Dette var en av de utløsende årsakene til de store protestene. Mot Hull kunne man se bannere med påskrifter som blant annet «Green & gold, till the club is sold». Det ble også sunget protest-sanger gjennom hele kampen.