Arsenal-smell

Ricardo Fuller feirer ett av sine to mål mot Arsenal i FA-cupen søndag. (Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix)

To scoringer av Ricardo Fuller hjalp Stoke til 3-1-seier over Arsenal i 4. runde i FA-cupen søndag.

Arsenal, med Sol Campbell i midtforsvaret, fulgte dermed i sporene til Manchester United og Liverpool, som allerede var utslått av turneringen.

Fuller sendte vertene i føringen allerede etter to minutter, men Denilson slo tilbake for Arsenal like før pause.

Tolv minutter før slutt sørget imidlertid Fuller, som har scoret to mål mot Arsenal tidligere i sesongen, for at Stoke igjen tok ledelsen da han stanget inn 2-1 etter et innlegg fra Mamady Sidibe på høyrekanten. Dean Whitehead la på til 3-1 fire minutter før full tid. (©NTB)