Meny

Ønsker å ta over Sheffield Wednesday

Mot comeback: Alan Shearers (t.h.) erfaring som manager er begrenset. Han har kun ledet Newcastle, og rykket i tillegg ned fra Premier League. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Spisslegenden vil bli manager igjen.

Wednesday befinner seg nest sist i Championship og er for tiden uten manager, etter at Brian Laws fikk sparken i desember som følge av de dårlige resultatene. Nå skal altså Alan Shearer være interessert i den ledige jobben, skriver engelske The Sun.

I følge avisen sier en nær bekjent av Shearer at den tidligere Newcastle-stjernen er ivrig etter å bli manager igjen, og den ledige jobben i Wednesday frister. Shearer ønsker også å hente sin tidligere lagkamerat Gary Speed til rollen som sin assistent. Mannen med flest mål i Premier League gjennom tidene har kun ledet èn klubb som manager, og da rykket han ned med Newcastle.

LES OGSÅ:

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus