Ønsker å ta over Sheffield Wednesday

<p><strong>Mot comeback:</strong> Alan Shearers (t.h.) erfaring som manager er begrenset. Han har kun ledet Newcastle, og rykket i tillegg ned fra Premier League. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Mot comeback: Alan Shearers (t.h.) erfaring som manager er begrenset. Han har kun ledet Newcastle, og rykket i tillegg ned fra Premier League. (Foto: Scanpix)  

<pSpisslegenden vil bli manager igjen.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wednesday befinner seg nest sist i Championship og er for tiden uten manager, etter at Brian Laws fikk sparken i desember som følge av de dårlige resultatene. Nå skal altså Alan Shearer være interessert i den ledige jobben, skriver engelske The Sun.

I følge avisen sier en nær bekjent av Shearer at den tidligere Newcastle-stjernen er ivrig etter å bli manager igjen, og den ledige jobben i Wednesday frister. Shearer ønsker også å hente sin tidligere lagkamerat Gary Speed til rollen som sin assistent. Mannen med flest mål i Premier League gjennom tidene har kun ledet èn klubb som manager, og da rykket han ned med Newcastle.

LES OGSÅ:

Personvernpolicy