Vil starte profflag

<p>Peter Mueller vi starte norsk profflag på skøyter. (Foto: Scanpix). </p>
Peter Mueller vi starte norsk profflag på skøyter. (Foto: Scanpix).

<pDen omstridte skøytetreneren Peter Mueller, som fikk sparken som norsk landslagssjef i november, ønsker å starte et norsk skøyteprofflag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Amerikaneren er tilbake i Norge, og sier til Aftenposten at han planlegger å være til stede under OL i Vancouver.

– Frem til midten av mars kommer jeg til å følge Håvard og Hege Bøkko meget tett. Etter det ser vi på muligheten for å starte tidenes første profflag på skøyter i Norge. Du skal ikke se bort fra at vi allerede har vært i kontakt med sponsorer, vi kan ikke vente helt til mars med å starte planleggingen. Jeg vet også at det er store internasjonale skøytenavn som er interessert i et slik prosjekt, vi snakker om toppnavn, sier Mueller.

Amerikaneren sier til avisen at han vil være på plass i Vikingskipet på Hamar allerede mandag, som observatør og rådgiver for søskenparet. Mueller forteller at han kommer til å være til stede under EM 9.-10- januar.

– Jeg kommer også til å følge Håvard og Hege på trening etter EM, og jeg vil være med dem til Salt Lake City på precampen før OL. Planen er også å være til stede i Vancouver og under allround-VM i Heerenveen, sier han.

Mueller avviser at dette kan føre til problemer med skøyteforbundet og understreker at han ikke kommer til å være på isen, kun på tribunen.

– Jeg kommer til å ha samme rolle som Hans Trygve Kristiansen hadde for søskenparet Haugli. Verken mer eller mindre. Jeg skal ikke legge meg opp i noe rundt landslaget, sier Mueller. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus