Vil starte profflag

<p>Peter Mueller vi starte norsk profflag på skøyter. (Foto: Scanpix). </p>
Peter Mueller vi starte norsk profflag på skøyter. (Foto: Scanpix).

<pDen omstridte skøytetreneren Peter Mueller, som fikk sparken som norsk landslagssjef i november, ønsker å starte et norsk skøyteprofflag.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Amerikaneren er tilbake i Norge, og sier til Aftenposten at han planlegger å være til stede under OL i Vancouver.

– Frem til midten av mars kommer jeg til å følge Håvard og Hege Bøkko meget tett. Etter det ser vi på muligheten for å starte tidenes første profflag på skøyter i Norge. Du skal ikke se bort fra at vi allerede har vært i kontakt med sponsorer, vi kan ikke vente helt til mars med å starte planleggingen. Jeg vet også at det er store internasjonale skøytenavn som er interessert i et slik prosjekt, vi snakker om toppnavn, sier Mueller.

Amerikaneren sier til avisen at han vil være på plass i Vikingskipet på Hamar allerede mandag, som observatør og rådgiver for søskenparet. Mueller forteller at han kommer til å være til stede under EM 9.-10- januar.

– Jeg kommer også til å følge Håvard og Hege på trening etter EM, og jeg vil være med dem til Salt Lake City på precampen før OL. Planen er også å være til stede i Vancouver og under allround-VM i Heerenveen, sier han.

Mueller avviser at dette kan føre til problemer med skøyteforbundet og understreker at han ikke kommer til å være på isen, kun på tribunen.

– Jeg kommer til å ha samme rolle som Hans Trygve Kristiansen hadde for søskenparet Haugli. Verken mer eller mindre. Jeg skal ikke legge meg opp i noe rundt landslaget, sier Mueller. (©NTB)

Personvernpolicy