Comeback for Schumacher

Foto: AP/Greg Baker
Foto: AP/Greg Baker

<pFormula1 stjernen Michael Schumacher i samtaler med Mercedes om et comeback.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Michael Schumacher har sagt til Ferrari president Luca di Montezemolo at han planlegger et comeback, melder BBC.

Det er første gang noen i Schumachers nære krets har bekreftet at den tyske motorsportlegenden aktivt vurderer muligheten for å ta opp igjen sin Formula1 (F1) karriere - et rykte som har sirkulert i mange uker.

- Jeg snakket med ham [på onsdag] og han fortalte meg at dette er veldig sannsynlig, men det er ikke 100 prosent avgjort, sa Di Montezemolo.

Ferrari presidenten sa et comeback for Schumacher, som bli 41 i januar, ville være "bra for F1".Scumacher pensjonerte seg i slutten av 2006 etter å ha vunnet fem verdenstitler på rad i årene 2000-4 med Ferrari, i tillegg til de to han vant med Benetton in 1994-5.

Til The Daily Telegraph påpeker Di Montezemolo at når Schumacher sier avtalen ikke er 100 prosent avgjort, er det hans måte å si at det er oppe og avgjort - noe Ferrarisjefen synes er vanskelig å svelge etter det nære samarbeidet de har hatt med ham tidligere.

Personvernpolicy