Portugal i førersetet

MATCHVINNER: Bruno Alves (t.v.) feirer sin scoring sammen med Raul Meireles.
MATCHVINNER: Bruno Alves (t.v.) feirer sin scoring sammen med Raul Meireles.

<pPortugal slo Bosnia-Hercegovina 1-0 på hjemmebane, men seieren satt langt inne. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

PORTUGAL-BOSNIA-HERCEGOVINA 1-0:

(ABC Nyheter) Play-off oppgjøret på Estadio da Luz i Lisboa startet i høyt tempo. Etter drøye ti minutter hadde Raul Meireles, Simao og Liedson alle gjort gode forsøk på å sende hjemmelaget i ledelsen.

Men det skulle gå en halv time før de fikk uttelling. Da headet Bruno Alves inn 1-0 fra bakerst stolpe.

Bosnia-Hercegovina ga ikke opp av den grunn og var uheldige som ikke gikk til pause med 1-1 i bagasjen. På overtid i første omgang headet Senijad Ibricic i tverrliggeren, men Portugal slapp med skrekken og tok seg en hvil på stillingen 1-0.

Etter 60 minutters spill fant Deco Liedson med en god pasning. Sistnevnte vippet ballen elegant over hodet på Bosnias bakerste forsvarer og skjøt, men avslutningen gikk like utenfor. Bare sekunder senere prøvde Deco seg på egenhånd. Kanonskuddet hadde retning mot krysset, men en bosnisk forsvarer fikk ballen litt ut av bane.

Minuttet før full tid slapp Portugal unna på utrolig vis. Edin Dzeko headet i tverrliggeren og lagkamerat Zlatan Muslimovic skjøt returen via innsiden av stolpen og ut. Kort tid etter var oppgjøret over og Portugal tar med seg en knapp ledelse inn mot onsdagens returoppgjør.

Personvernpolicy