Godt utgangspunkt for Ukraina

LIKE LANGT: Greske Giorgios Samaras (t.h.) og Ukrainas Anatoliy Tymoshchuk holdt hverandre til 0-0 i Aten lørdag kveld. Hvem som kommer til VM avgjøres onsdag.

<pHellas og Ukraina gikk målløse av banen i Aten. Det er en klar fordel for sistnevnte før returmøtet på onsdag. </p

HELLAS-UKRAINA 0-0:

(ABC Nyheter) Kampen var verken velspilt eller fullstappet med sjanser. Det sørget to gode forsvar for.

Ukraina kom best i gang og Andrei Shevchenko forsøkte lykken etter bare fire minutter. Han klinket til på et frispark, men Alexandros Tzorvas reddet godt.

Videre utover i første omgang slet begge lagene med å få et ordentlig overtak i kampen. Oppgjøret var ikke særlig velspilt foran glisne tribuner og på en vanskelig bane. Begge keeperne gjorde redninger av det enkle slaget, og det var lite å skrive hjem om.

Kjemperedning av Pyatov

Like før pause fikk Hellas sin første gode mulighet. Selvsagt kom sjansen etter en dødball og frisparket fant Theofanis Gekas. Han headet mot mål, men Andriy Pyatov i det ukrainske buret viste fram store ferdigheter og reddet glimrende.

Kort tid etter blåste dommeren av for halvtid. Kampens siste halvdel fortsatte i samme spor. Begge lag hadde gode forsvar som tok seg av det som kom.

Det var først etter 80 minutter at kampen fikk en ny sjanse. Georgios Samaras skjøt fra distanse og ballen føk like over mål.

Mer skjedde ikke i Aten og dermed har Hellas fått et vanskelig utgangspunkt for å kvalifisere seg for VM i Sør-Afrika. Resultatet gjør også at Ukraina ikke har sluppet inn mål på de siste fem kampene.