Ønsker broren på laget

<p><strong>Touré vil ha </strong>     <!--[if gte mso 9]><xml>   Normal.dotm  0  0  1  5  Elvebakken VGS  1  1  6  12.0     </xml>&#60;![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>   0  false     18 pt  18 pt  0  0   false  false  false             </xml>&#60;![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>   </xml>&#60;![endif]-->  <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable 	{mso-style-name:"Table Normal"; 	mso-tstyle-rowband-size:0; 	mso-tstyle-colband-size:0; 	mso-style-noshow:yes; 	mso-style-parent:""; 	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; 	mso-para-margin:0cm; 	mso-para-margin-bottom:.0001pt; 	mso-pagination:widow-orphan; 	font-size:10.0pt; 	font-family:"Times New Roman"; 	mso-ascii-font-family:Cambria; 	mso-hansi-font-family:Cambria;} </style> &#60;![endif]--> <strong>Touré: </strong>Yaya      <!--[if gte mso 9]><xml>   Normal.dotm  0  0  1  5  Elvebakken VGS  1  1  6  12.0     </xml>&#60;![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>   0  false     18 pt  18 pt  0  0   false  false  false             </xml>&#60;![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml>   </xml>&#60;![endif]-->  <!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable 	{mso-style-name:"Table Normal"; 	mso-tstyle-rowband-size:0; 	mso-tstyle-colband-size:0; 	mso-style-noshow:yes; 	mso-style-parent:""; 	mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; 	mso-para-margin:0cm; 	mso-para-margin-bottom:.0001pt; 	mso-pagination:widow-orphan; 	font-size:10.0pt; 	font-family:"Times New Roman"; 	mso-ascii-font-family:Cambria; 	mso-hansi-font-family:Cambria;} </style> &#60;![endif]--> Touré får lite spilletid i Barcelona og storebror Kolo (bildet) vil gjerne ha Yaya til City. (Foto: Scanpix) </p>
Touré vil ha Touré: Yaya Touré får lite spilletid i Barcelona og storebror Kolo (bildet) vil gjerne ha Yaya til City. (Foto: Scanpix)

<pManchester Citys Kolo Touré ser gjerne at klubben kjøper lillebror Yaya.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Kolo Touré ble hentet av Mark Hughes før denne sesongen og den nye kapteinen avslører at broren Yaya er misfornøyd med tingenes tilstand i Barcelona.

- Han har hatt en tøff tid i Barcelona, han spiller ikke fotball og det er det han vil gjøre. Hvis han kunne spilt for en klubb i England ville han satt veldig pris på det. Premier League er et fantastisk sted å spille fotball, sier Kolo Touré til lokalavisen Manchester Evening News.

City har allerede midtbanespillere som Gareth Barry, Shaun Wright-Phillips, Stephen Ireland og talentet Michael Johnson på vei tilbake, men likevel tror Kolo at lillebror Touré vil tilføre laget noe mer.

- Teknisk er han veldig god og han kan holde på ballen. Han har et godt blikk, slår gode pasninger og han har et inderlig ønske om å vinne, sier Kolo.

Personvernpolicy