Bråstopp for Barca - igjen

BLE STOPPET: Rubin Kazans Sharonov (t.h.) og hans lagkamerater stoppet Lionel Messi og resten av stjernegalleriet til Barcelona for andre gang onsdag kveld. Foto: Scanpix.
BLE STOPPET: Rubin Kazans Sharonov (t.h.) og hans lagkamerater stoppet Lionel Messi og resten av stjernegalleriet til Barcelona for andre gang onsdag kveld. Foto: Scanpix.

<pBarcelona gikk på et sensasjonelt hjemmetap mot Rubin Kazan da lagene møttes i Spania i september. Onsdag kveld var det klart for returoppgjøret, og også det endte med poengtap for den regjerende mesteren. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

RUBIN KAZAN-BARCELONA 0-0:

(ABC Nyheter) Barcelona koblet raskt et grep om kampen. Før minuttet var spilt var den første corneren i boks, og minuttet etter kom den første store sjansen. Zlatan Ibrahimovic klinket ballen i stolpen etter at han kom alene med keeper Ryzhikov.

Barcelona styrte det meste og etter 19 minutter lobbet Xavi like over buret til hjemmelaget. Like etter var Zlatan framme med et lekkert hælspark til Messi, men Ryzhikov var på plass igjen.

Rolig utvikling

Deretter dalte kampen i intensitet og tempo helt til omgangens siste fem minutter. Først kom Rubin Kazan til en god sjanse når Ryazantsev ladet skuddfoten og prøvde lykken, men Valdes var patent.

Så fikk også de gulkledte spanjolene en mulighet til, og igjen var Zlatan involvert. Da alle ventet på et skudd fra svensken på frispark spilte han heller gjennom Andres Iniesta. Men keeper Ryzhikov hadde en god kveld og blokkerte forsøket i de kalde omgivelsene.

Virket fornøyde

Andre omgang startet meget rolig og et par halvfarlige Barcelona-skudd var det eneste å rapportere om. Lagene virket til tider fornøyde med å dele poengene, noe som ville ta dem begge opp på fem poeng etter fire kamper.

Ti minutter før full tid kunne faktisk Rubin Kazan ha revet til seg ledelsen da Bukharov ble spilt gjennom. Keeper Valdes stormet ut og stoppet forsøket, men returen havnet hos en Rubin-spiller. Han klarte imidlertid ikke å score på det keeperløse buret.

Dermed endte kampen uten mål og Rubin Kazan har tatt fire av seks mulige poeng mot selveste Barcelona. Der har de gjort med stor disiplin og en kampplan fulgt til punkt og prikke. Dersom de to lagene ender likt på tabellen vil faktisk Rubin Kazan slå ut Barcelona på innbyrdes oppgjør i en enormt jevn gruppe F.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus