Vil spille mot Adebayor

<p><strong>Fikk juling:</strong> Forrige møte med Manchester City smertefullt for Robin van Persie. Likevel ivrer han etter å møte Manchester City og blant andre Emmanuel Adebayor. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Fikk juling: Forrige møte med Manchester City smertefullt for Robin van Persie. Likevel ivrer han etter å møte Manchester City og blant andre Emmanuel Adebayor. (Foto: Scanpix)  

<pRobin van Persie er mer enn klar for å møte Manchester City og Emmanuel Adebayor.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal møter Manchester City i ligacupens femte runde og van Persie håper han får spille mot City og Adebayor. Tradisjonelt velger Arsene Wenger å hvile de beste og la unge og de med lite spilletid slippe til i ligakampene, men møtet med Eastlandsklubben vil van Persie spille.

Her kan du se tv-høydepunkter og lese alt om helgens Premier League-runde.

- Den kampen vil jeg spille, hvis sjefen velger meg blir jeg veldig glad. Det blir en god kamp fordi Manchester City har et bra lag, sier nederlenderen til Guardian.

Den forrige kampen mellom klubbene vant Manchester City 4-2, men oppgjøret vil bli husket for Adebayors stempling av van Persie og togoleserens elleville feiring. Derfor er det trolig et revansjelystent Arsenal som gjester City of Manchester Stadium og forhåpentligvis kommer det sportslige i fokus denne gangen.

I de andre kampene i Carling Cups femte runde møtes Blackburn og Chelsea, fjorårerts finalister Manchester United og Tottenham og Portsmouth møter Aston Villa.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus