Torres sliter etter Benitezgambling

<p><strong>Torres sliter:</strong> Spanjolen scoret mot Fulham, men står i fare for å miste den avgjørende kampen mot Lyon i Champions League. (Foto: Scanpix)</p><p> </p>
Torres sliter: Spanjolen scoret mot Fulham, men står i fare for å miste den avgjørende kampen mot Lyon i Champions League. (Foto: Scanpix)  

<pRafael Benitez valgte å bruke Fernando Torres mot Fulham og spissen er høyst usikker til møtet med Lyon.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Liverpools toppscorer har slitt med en skade i låret siden Spanias landskamp mot Belgia forrige måned, men startet likevel helgens oppgjør i Premier League. Torres holdt ut i en drøy time før Benitez valgte å ta stjernespissen av banen og Spanjolen er usikker før den avgjørende Champions League-kampen mot Lyon på onsdag. Manageren insisterer på at han ikke hadde noe annet valg enn å bruke Torres.

- Vi kan ikke spille for mange kamper uten Gerrard, Riera og Torres. Han gjennomførte en god oppvarming, derfor spilte han. Hvis jeg ikke hadde brukt han fra start ville alle snakket om hvorfor han ikke spilte, så det er et vanskelig spørsmål, sier Benitez til Guardian.

Liverpool står overfor en vanskelig kamp mot Lyon på onsdag hvor kun seier er godt nok. Franskmennene leder gruppe E med ni poeng, seks poeng foran Liverpool som ligger på tredjeplass. Skulle Lyon vinne denne kampen betyr det sannsynligvis farvel til engelskmennenes Europaeventyr og en hardt presset Benitez trenger sårt tre poeng.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus