Utvist to ganger, fullførte kampen

Michele Ferri, som her takler Zlatan Ibrahimovic under en kamp for Cagliari i 2007, hadde en spesiell dag på jobben lørdag. (Foto: Scanpix)
Michele Ferri, som her takler Zlatan Ibrahimovic under en kamp for Cagliari i 2007, hadde en spesiell dag på jobben lørdag. (Foto: Scanpix)

<pHektiske sluttminutter for Serie B-spilleren. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Vicenza-spilleren Michele Ferri, som tidligere har spilt i AC Milan, ble utvist to ganger i kampen mot Modena på lørdag. Likevel fullførte han kampen, skriver AFP

Den utrolige historien startet sju minutter før slutt, da dommeren tilsynelatende ga 28-åringen hans andre gule kort for dagen.

Selv trodde Ferri at kortet var hans andre, og tuslet mot garderoben allerede før det røde kortet var oppe fra dommerlommen.

Men deretter ble Vicenza-spilleren kalt tilbake på banen igjen. Så gikk det bare kort tid før dommeren sjekket notisboken sin og sendte Ferri av banen for andre gang.

Men historien - som etter hvert begynte å ligne en farse - stopper ikke der.

For etter å ha konsultert sine linjemenn kalte dommeren Ferri tilbake på banen en siste gang.

Grunnlaget for feilen oppsto da Francesco Signori fikk et gult kort for munnbruk i første omgang. Signori har trøye nummer 88, mens Ferri har nummer 81.

Til tross for at Ferri fikk spille kampen ut, tapte hans Vicenza 1-0.

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus