Meny

Figueroa ute i flere uker

Skadet leddbåndet: Det blir trolig flere uker før Maynor Figueroa (liggende) kan sette inn lignende taklinger. (Foto: Scanpix)  

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Wigan må klare seg uten Maynor Figueroa i flere uker etter han skadet kneet i helgen.

26-åringen fra Honduras skadet leddbåndet i det ene kneet tidlig i helgens bortemøte med Burnley og gikk av banen allerede etter en knapp halvtime. Nå må forsvarsspilleren belage seg på flere uker på sidelinjen.

- Vi skal se på skaden og finne ut hvor alvorlig den er, men det ser ikke bra ut. Vanligvis dreier det seg om uker og ikke måneder med sånne skader, men signalene er ikke positive, sier manager Roberto Martinez til Wigan Evening Post.

I følge Martinez ville ikke skaden forverret seg hvis han fortsatte, i motsetning til muskelskader, men på grunn av smertene klarte ikke Figueroa å fortsette.

Paul Scharner måtte sy ti sting etter en hard duell, men i motsetning til Figueroa er ikke den tidligere Brannspilleren alvorlig skadet. Keeper Kris Kirkland spilte med store smerter på grunn av en fingerskade, men kastet ikke inn håndkledet av den grunn. Nettopp den type holdning gjør manageren glad.

- Paul gikk i krigen for å gjøre en forskjell og nå har han ti sting over øyet å bekymre seg for. Det viser karakteren vi har i troppen når spillerne gjør alt for å vinne og det er noe å være stolt over, sier Martinez.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus