Meny

Hallén innstilt som fotballpresident

NY PRESIDENT: Sogndal Fotballs leder Yngve Hallén innstilles av NFF som Sondre Kåfjords arvtager. (Foto: Norges fotballforbund).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Han vil stå for en fornying av norsk fotball, sier NFF.

Nåværende fotballpresident, Sondre Kåfjord, ga 9. juni i år valgkomiteen beskjed om at han ikke tar gjenvalg på Forbundstinget i 2010.

Valgkomiteen i NFF innstiller på at Yngve Hallén, som nå er daglig leder i Sogndal Fotball, blir ny fotballpresident i 2010, skriver NFF i en pressemelding.

- Yngve Hallén har en solid fotballbakgrunn på ulike nivåer både innenfor sport og administrasjon. Han vil stå for en fornying av norsk fotball gjennom sitt syn på prioritering, strategivalg og verdisyn. Han har gode samarbeidsevner, samtidig som han er tydelig i sin kommunikasjon med omgivelsene. Hallén har alle forutsetninger for å være en god leder for norsk fotball i arbeidet med å skape gode resultater internasjonalt og å videreføre satsingen på å legge til rette for et godt fotballtilbud for alle som ønsker å bli en del av fotballfamilien, sier Jan Halstensen, leder i valgkomiteen i NFF.

Halstensen vektlegger også Halléns samfunnsengasjement for valget av Sogndal-lederen som presidentkandidat.

- Hallén har erfaring fra det politiske miljø og er en samfunnsorientert person. Det er viktige kvalifikasjoner i rollen som president i Norges største frivillige organisasjon som skaper et godt aktivitetstilbud for nærmere 400 000 aktive fotballspillere, sier Halstensen.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus