Møter Sveits i november

<p><strong>TIL GENEVE:</strong> Henning Hauger (tv), Christian Grindheim (m) og John Carew (th) skal til Sveits for å møte den VM-klare nasjonen 14. november. (Foto: Scanpix). </p>
TIL GENEVE: Henning Hauger (tv), Christian Grindheim (m) og John Carew (th) skal til Sveits for å møte den VM-klare nasjonen 14. november. (Foto: Scanpix).

<pDrillos menn møter VM-klare Sveits til privatkamp 14. november.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Oslo (NTB): Sveits vant gruppe 2 i VM-kvalifiseringen onsdag og er klar for VM-sluttspillet i Sør-Afrika neste år.

– Sveits tilhører mellomsjiktet/øvre sjiktet i Europa. Det er for det første god trening, og så er det en VM-klar motstander. Det er attraktivt, sier landslagssjef Egil «Drillo» Olsen til NRK.

Da det ble klart at Norge ikke ville klare å sikre seg play off gikk Drillo ut og sa at han ønsket seg en motstander enten den 14. eller 18. november. Han ser nå frem til kampen som skal spilles i Geneve.

– Det å møte gode motstandere er ikke så lett å få til. Det er få internasjonale datoer, og mange av de beste lagene har allerede avtalt kamper på de datoene, sier Olsen.

Ifølge Norges Fotballforbund innebærer også avtalen en forpliktelse om en kamp mellom de to lagene på Ullevaal stadion. Kampdatoen er ikke klar. (©NTB)

Personvernpolicy