Messi scoret igjen for overlegne Barça

OVERLEGEN: Lionel Messi scoret igjen da Barcelona slo Dynamo Kiev 2-0 i Champions League i kveld. Foto: AFP

Les kampfakta her

(ABC Nyheter): Barcelona–Dinamo Kiev 2–0.

Barcelona har feid all motstand til side så langt i årets La Liga, men åpnet hakket mer moderat med 0–0 borte mot Inter i Champions League.

Kveldens møte med Dinamo Kiev ble en ny tur i parken for katalanerne, som burde vunnet mer enn 2–0.

Lionel Messi, som har scoret fem mål på fire kamper i den spanske ligaen, åpnet ballet etter 25 minutter. Oleksandr Shovkovskij fikk en hånd på ballen, men maktet ikke å stanse den.

Dinamo Kievs sisteskanse skulle imidlertid få markere seg i positivt retning – og vel så det.

Messi og Zlatan Ibrahimovic hadde en rekke feite muligheter, men ble gang på gang stanset av keeperens tigersprang.

Etter 76 minutter måtte han imidlertid kapitulere igjen. Innbytter Pedro Rodriguez gjorde 2–0 med en flott prestasjon.

Seieren sendte den regjerende Champions League-mesteren til topps i gruppe F med fire poeng, ett mer enn Dinamo Kiev på 2. plass.

Inter ligger på 3. plass etter 1–1 borte mot Rubin Kazan tidligere i kveld. Alejandro Dominguez ga Rubin ledelsen, før Dejan Stankovic utlignet. Mario Balotelli ble utvist for Inter.