Meny

Messi koster nå 2,1 milliarder

TAKK LIONEL: Barca-sjef Pep Guardiola er glad for at verdens kanskje for tiden beste spiller, argentinske Lionel Messi, har valgt å forlenge avtalen med giganten. Nå vil han koste andre klubber over to milliarder kroner. (Foto: Scanpix).

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Lionel Messi har skrevet under en gullkantet avtale med verdens beste fotballag, spanske Barcelona. I kontrakten står det videre at han selges om andre klubber legger 2,1 mrd kroner på bordet.

ABC Nyheter): Superstjernen Lionel Messi har forpliktet seg til å bli i Barcelona i ytterligere to år i forhold til innholdet i den gamle kontrakten.

Klubbens offiseille hjemmesider opplyser i dag at argentineren har kommet til enighet med fjroårest vinner av Champions League og at med dét binder seg til klubben til ut sesongen 2016.

I kontrakten står det også at han kan selges til andre klubber, men da må smått vanvittige 2,1 mrd korner legges på bordet.

Portugiseren Cristiano Ronaldo er så langt historiens dyrest fotballspiller. I sommer gikk kantspilleren fra engelske Manchester United til spanske Real Madrid for i overkant av 800 mill. kroner.

Barcelona opplyser videre at 22 år gamle Messi i sin tidligere kontrakt hadde en klausul som sa at han kunne gå til konkurrerende klubber for vel 1,3 mrd. kroner.

Takk for at du abonnerer

Motta våre nyheter via Messenger

Jeg godtar brukvervilkårene
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus