Kuyt avgjorde for Liverpool

FLINK KUYT: Dirk Kuyt ble matchvinner da Liverpool slo Debrecen 1-0 i mesterligaen onsdag. (Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix)

<pDirk Kuyt sørget for at Liverpool åpnet med seier over ungarske Debrecen i mesterligaen onsdag.</p

Nederlandske Kuyt scoret kampens eneste mål på overtid i første omgang. Fernando Torres fyrte av et skudd som Debrecens keeper måtte gi retur på, og den satte Kuyt enkelt i mål.

Rødtrøyene imponerte ikke hjemme på Anfield. Debrecen, som er i gruppespillet i mesterligaen for første gang, kunne tatt ledelsen etter en halvtimes spill, men José Reina leverte en fin redning på skuddet fra Peter Czvitkovics.

I den andre kampen i gruppe E vant Lyon 1-0 over Fiorentina. Miralem Pjanic ble matchvinner for vertene da han satte ballen i mål fra kort hold snaue kvarteret før slutt. Fiorentina-spissen Alberto Gilardino ble utvist like før pause.

Liverpool og Lyon deler dermed tabelltoppen etter åpningsrunden.