Meny

Målløst i storkampen

KLARTE IKKE SCORE: Zlatan Ibrahimovic (midten) klarte ikke å score på sine gamle lagkamerater da Barcelona og Inter spilte 0-0 i mesterligaen onsdag. (Foto: Stefano Rellandini, Reuters/Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Zlatan Ibrahimovic var tilbake på sin gamle hjemmebane, men kunne ikke hjelpe Barcelona til seier over Inter i mesterligaen onsdag.

Kampen endte 0-0 på Giuseppe Meazza. Begge lagene kom til noen små sjanser, men fikk ikke uttelling.

Ibrahimovic har fått en fin start på Barca-karrieren med to mål på to kamper. Mot sine gamle lagkamerater måtte han imidlertid gå målløs av banen.

Barcelona gikk til topps i turneringen sist sesong og drømmer om å bli det første laget som forsvarer en mesterligatittel. Men i den første gruppespillkampen måtte katalanerne nøye seg med uavgjort.

Barcelona og Inter er de to store favorittene i gruppe F. Dinamo Kiev og Rubin Kazan ventes å måtte gjøre opp om tredjeplassen, som vil gi plass i 16-delsfinalen i Europaligaen.

Onsdag vant Dinamo 3-1 over Rubin. Alejandro Dominguez ga gjestene ledelsen 25 minutter ut i kampen, men

Dinamo Kiev slo tilbake med tre scoringer i annen omgang. Ayila Yussuf og Gerson Magrao snudde først kampen for vertene med hver sin scoring, mens Olej Gusev la på til 3-1 fem minutter før full tid. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus