Rekord-Bolt gjorde det igjen!

Rekord-Bolt gjorde det igjen!
Rekord-Bolt gjorde det igjen!
Artikkelen fortsetter under annonsen

<pUsain Bolt vant 200-meterfinalen og satte ny verdensrekord. </p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det var store forventninger til Usain Bolt fra Jamaica før 200-meterfinalen. Og han skuffet ikke. Konkurrentene var sjanseløse mot Usain «Lightning» Bolt i 200-meterfinalen.

Han lå langt foran konkurrentene på oppløpssiden, og den eneste spenningen knyttet seg til om han ville slå verdensrekorden eller ikke. Og det gjorde han - i 0,3 sekundmeters motvind.

Bolt stormet inn på tiden 19.19, og han senket dermed sin egen verdensrekord på 200 meter med 11 hundredeler.

- Jeg hadde aldri forventet en verdensrekord i kveld. Jeg var veldig sliten, men jeg sa til meg selv at jeg måtte forsøke å gjøre mitt beste. Nå er jeg sliten, sier Bolt til nyhetsbyrået AFP.

- Jeg løp for oppreist. Det var ikke et veldig godt løp, men det var et raskt et, sier han videre.

Sølvet gikk til Alonso Edwards fra Panama med 19,81, mens amerikanske Wallace Spearmon løp inn til bronsemedaljen med 19,85.

Artikkelen fortsetter under annonsen
Artikkelen fortsetter under annonsen

Bolt lå langt foran konkurrentene idet han stormet inn til ny verdensrekord.Bolt lå langt foran konkurrentene idet han stormet inn til ny verdensrekord.

De øvrige resultatene ble som følger:

4) Shawn Crawford, USA 19,89, 5) Steve Mullings, Jamaica 19,98, 6) Charles Clark, USA 20,39, 7) Ramil Gulijev, Aserbajdsjan 20,61, 8) David Alerte, Frankrike 20,68.

Bolt beviste nok en gang at konkurrentene ikke er i nærheten av å kunne utfordre ham. Den eneste som kunne ha jaimacaneren en viss kamp, amerikanske Tyson Gay, måtte trekke seg allerede mandag på grunn av problemer med lysken.

Gay vant både 100 og 200 meter i Osaka-VM i 2007, men ble utklasset og var sjanseløs mot Bolt på 100 meter i Berlin, selv om han løp på 9,71 – den tredje raskeste tiden gjennom alle tider.

Dette er Bolts andre verdensrekord i Berlin. Bolt vant 100-meterfinalen med utrolige 9,58.