Tettey til Rennes

KLAR FOR FRANSK FOTBALL: Alexander Tettey flytter til franske Rennes og blir ligakamerat med Daniel Braaten. Foto: Scanpix
KLAR FOR FRANSK FOTBALL: Alexander Tettey flytter til franske Rennes og blir ligakamerat med Daniel Braaten. Foto: Scanpix

<pRBKs midtbanejuvel til fransk fotball.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Rosenborg er enig med den franske klubben Rennes om en overgang for midtbanespilleren Alexander Tettey, melder rbk.no.

– Jeg tar med meg seks år med gode minner. Hver dag jeg har vært i denne klubben har gitt meg et minne, sier Tettey til rbk.no.

Midtbanespilleren setter nå kursen for Frankrike, der han skal gjennom den obligatoriske legesjekken, samt forhandle om den personlige kontrakten med klubben.

– Jeg regner med at jeg må begynne på scratch og jobbe meg oppover, sier han. Landslagsspilleren har antakeligvis en prislapp på 32 millioner kroner.

Tettey har i lang tid ønsket seg en overgang til den franske klubben, men Rosenborg har ikke villet godta budene som er kommet på ham.

En av grunnene var at Tettey skulle brukes i europaligaen, men Rosenborg ble utslått i kvalifiseringen. Det gjorde at klubben gikk glipp av millioninntekter. En annen grunn har vært at Marek Sapara skulle få sjansen til å bli solgt først. (©NTB)

Mer fra ABC Nyheter
Siste fra forsiden

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus