Kastes ikke ut av Ullevaal

KASTES IKKE UT: Tommy Berntsen og Lyn får etter all sannsynlighet bli på Ullevaal stadion. (Foto: Scanpix)
KASTES IKKE UT: Tommy Berntsen og Lyn får etter all sannsynlighet bli på Ullevaal stadion. (Foto: Scanpix)

<pJack Hemmestad i Ullevaal Stadion AS har mottatt et forslag fra Lyn om nedbetaling av gjelden klubben har til selskapet. Han er positiv til det han har fått av osloklubben.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(ABC Nyheter): Lyn hadde frist på seg til i dag med å komme opp med en plan for nedbetalingen av gjelden de har pådratt seg til Ullevaal Stadion AS.

I går mottok Jack Hemmestad, administrerende direktør på Ullevaal, et forslag fra osloklubben om en løsning på situasjonen.

- Vi fikk de tilbakemeldingen vi ønsket fra Lyn og skal se nærmere på dette senere i dag. Når vi har gått nøye gjennom det så setter vi oss ned med Lyn og blir enige om veien videre, sier han til ABC Nyheter.

- Kan du si noe om tilbakemeldingene dere fikk?

- Jeg kan ikke spesifikt gå inn på hva som er levert til oss, men dette ser veldig positivt ut.

- Vi kommer nok til en enighet som alle kan leve med, fortsetter Hemmestad.

Ifølge VG skal det være snakk om et beløp på rundt 1,5 millioner kroner som Lyn skylder AS Ullevaal stadion i baneleie, både for årets sesong og en del av fjorårssesongen.

Dersom Lyn ikke hadde klart å komme opp med en løsning, kunne det vært kroken på døra for eliteserieklubben.

I regelverket til Norges fotballforbund står det nemlig at et lag ikke kan bytte hjemmearena i løpet av sesongen. Lyns kamper denne sesongen ville blitt strøket dersom det ikke partene hadde kommet frem til en løsning.

Personvernpolicy