Får ikke spise medbrakt

Serena Williams raser over regelverket under Wimbledon. Foto: Scanpix
Serena Williams raser over regelverket under Wimbledon. Foto: Scanpix

<pSerena Williams er rasende for ikke å få lov til å nyte medbrakt mat i Wimbledon-garderobene. Hun slakter en regel hun mener er meningsløs.</p

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Før jeg gikk på banen for spille første runde ble jeg gjort oppmerksom på regelen som sier at det er forbudt å spise medbrakt mat i garderobene. Dette er en regel som ikke gir noen mening, og derfor er jeg rasende, sier den amerikanske toppspilleren som har vunnet Wimbledon-turneringen to ganger.

Hun skriver på bloggen sin at spillerne blir tilbudt frukt og spesiell helsekost som ligger i garderobene, men å ta med mat fra utsiden er strengt forbudt.

– De mener vel at vi må gå til den spesielle spillerrestauranten for å spise. Det er bortkastet tid, og tiden min er dyrebar, sier Williams.

Johnny Perkins, en talsmann for arrangørene, sier at den regelen som har gjort Serena Williams sint og stresset, ikke er ny.

– Vi har hatt denne regelen i ti år. Den kom i stand for å beskytte spillerne, så de ikke skulle måtte skifte blant matavfall og innpakningspapir, sier han.

Perkins sier også at dette ikke bør være noe problem, for det er flere restauranter rundt banene, der spillerne kan spise utmerket mat. (©NTB)

Personvernpolicy