Meny

– Bendtner ble lurt i buksefelle

FULL RO: Nicklas Bendtner på treningsfeltet til Arsenal, sammen med blant andre Cesc Fabregas. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Arsenal-manager Arsène Wenger mener Nicklas Bendtner ble utsatt for et komplott da han ble avbildet bukseløs og tilsynelatende full natt til onsdag.

Et bilde av dansken på vei ut av en nattklubb med buksen rundt knærne skapte rabalder. Flere trodde Bendtner hadde drukket bort sorgene like etter mesterligatapet for Manchester United.

Men Wenger har en annen forklaring: En person lurte buksen av dansken, mens en fotograf lå på lur for å ta det lite flatterende bildet. Alt skal ha blitt gjort for å få en sak der Arsenal-spilleren skulle fremstå som full.

– Jeg ble sint først, men han er blitt lurt. Historien om at han var full er løgn. Han dro ikke selv ned buksen sin, men noen gjorde det for ham, mens noen var plassert der med et kamera, sier Wenger.

Bendtner har uansett fått en bot. Den fikk han fordi han ikke hadde lov til å gå på byen. Dansken har beklaget at han gikk ut. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus