Meny

Selges i sommer?

HVA NÅ?: Engelsk press hevder Didier Drobga forsvinner fra Chelsea allerede til sommeren. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Flere engelske medier hevder klubbledelsen i Chelsea ikke aksepterer Didier Drogbas oppførsel i etterkant av kampen mot Barcelona.

Ifølge engelsk presse skal Didier Drogba nå være på vei ut av stadionportene på Stamford Bridge i London.

Både Daily Mail og The Sun sier dette har nær sammenheng med Drogbas oppførsel etter kampen mot Barcelona på onsdag, hvor Chelseas afrikanske spiss nærmest gikk i strupen på den norske dommeren Tom Henning Øvrebø etter kampslutt.

Klubbeier Roman Abramovitsj skal lenge ha vært tålmodig overfor Drogba, men denne ukes oppførsel har angivelig ført til at den russiske milliardæren nå ønsker å fjerne måljegeren fra klubben.

Mediene hevder også at klubben ønsker å selge nå fordi de ikke vil forlenge det planlagte tilbudet om en ny fireårs-kontrakt til Drogba, verdt cirka 900.000 kroner i uken.

Den nåværende kontrakten til Drogba går ut neste sommer, og dersom Chelsea skal få noe penger for 31-åringen, er eneste mulighet i sommer.

Daily Mail skriver også at Drogba var nær ved å bli solgt allerede i fjor etter at han fikk rødt kort i finalen mot Manchester United i Moskva.

I går kom Drogba med en offisiell beklagelse overfor den norske dommeren publisert på Chelseas egen hjemmeside.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus