Meny

Drogba sa unnskyld

UNNSKYLD: Didier Drogba angrer nå på oppførselen sin overfor dommer Tom Henning Øvrebø. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Risikerer likevel straff fra UEFA.

London (NTB-AP): Chelsea-spissen Didier Drogba har bedt offentlig om unnskyldning for sin oppførsel etter semifinalen i mesterligaen onsdag.

Drogba skrek fornærmelser til dommer Tom Henning Øvrebø og måtte holdes tilbake for ikke å fly i synet på den norske kamplederen. Etterpå skrek han en krenkende karakteristikk av dommeren inn i mikrofonen for åpent TV-kamera.

I en uttalelse offentliggjort av Chelsea torsdag innrømmer Drogba at han overreagerte og framsto som et dårlig forbilde.

- Jeg er lei for at jeg i øyeblikkets hete lot min utrolige frustrasjon og skuffelse slippe ut på denne måten, og det ber jeg om unnskyldning for, sier ivorianeren.

Drogba risikerer straff fra UEFA for sin oppførsel.

Chelsea tapte finaleplassen i mesterligaen da Barcelona utlignet på overtid. Drogba og de andre Chelsea-spillerne mente seg snytt for flere straffespark. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus