Meny

Glenn Roberts ferdig i Aalesund etter bytur

FERDIG: Glenn Roberts skal, ifølge Sunnmørsposten, være på vei ut av klubben etter en fuktig kveld i helgen. Foto: Scanpix

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Observert på byen etter Molde-kampen. Nå er det slutt.

Ålesund (NTB): Glenn Roberts og en del andre spillere tok seg en bytur etter Molde-kampen lørdag. Nå har Roberts fått skriftlig advarsel og er trolig ferdig i klubben.

Sunnmørsposten skriver at det også ble konsumert alkohol under byturen, og det skal ikke være første gangen Roberts markerer seg på denne måten. Han skal ha fått en muntlig irettesettelse etter en nattlig tur på byen også i fjor høst, og nå var bokstavelig talt begeret fullt for AaFK og klubbdirektør Henrik Hoff.

Han vil ikke bekrefte at det var Glenn Roberts som fikk den strengeste reaksjonen av de sju-åtte spillerne som ble kalt inn på teppet søndag.

– Jeg kan bekrefte at én av våre spillere har fått en skriftlig advarsel, og at vi også har gitt ham beskjed om at vi ønsker å selge ham når «vinduet» åpner. Dessuten har seks-sju spillere fått en muntlig irettesettelse fra oss.

– Vi er inne i en knallhard kampperiode både for vårt A-lag og vårt 3. divisjonslag, og da må vi forvente at spillerne sørger for å leve slik de skal, sier en alvorstynget og irritert Henrik Hoff til smp.no.

Sunnmørsposten skriver at Roberts ble observert ute ganske sent natt til søndag, og det skal være årsaken til at han har fått den strengeste reaksjonen. Spillerne hadde fått beskjed om å komme seg hjem innen midnatt, men dette påbudet ble ikke fulgt av alle. (©NTB)

Hva synes du? Skal fotballspillere få ta seg noen glass? Si din mening i kommentarfeltene.

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus