Meny

Dømmer Chelsea – Barca

Norske Tom Henning Øvrebø har blitt utnevnt til å dømme returoppgjøret mellom Chelsea og Barcelona i London. (Foto: Scanpix)

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tom Henning Øvrebø er satt opp til å dømme onsdagens semifinale i mesterligaen mellom Chelsea og Barcelona i London.

Oslo (NTB): Det ble klart da dommeroppsettet til Det europeiske fotballforbundet (UEFA) som ble offentliggjort mandag, skriver VG Nett.

– Dette er en av de største utfordringene vi har hatt på dommersiden. Vi hadde jo Terje Hauge i finalen for noen år siden, men en kvartfinale og semifinale i mesterligaen er veldig utfordrende, sier dommersjef Rune Pedersen i NFF.

Oppdraget er en fjær i hatten for Øvrebø.

– UEFA har dommerobservatører rundt om i Europa og velger de dommerne de mener er best uansett hvilket land de kommer fra. Dette er absolutt en anerkjennelse, sier Pedersen.

Øvrebø får med seg assistentene Geir Åge Holen og Dag-Roger Nebben på linjene, mens Brage Sandmoen skal holde styr på Guus Hiddink og Josep Guardiola som fjerdedommer. (©NTB)

Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus