Meny

Terry raser etter utestengelsen

- URETTFERDIG: En kollisjon med Liverpool-keeper Pepe Reina gjør at Terry går glipp av returkampen i kvartfinalen i Champions League. Foto: Scanpix.

Denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Chelsea sikret seg et særdeles godt utgangspunkt i mesterligaens kvartfinale, men John Terry raser over at han ikke får spille returkampen mot Liverpool.

Terry og Chelsea nedkjempet Liverpool og vant 3-1 på Anfield onsdag. Terry pådro seg imidlertid gult kort i en kollisjon med Liverpool-keeper Pepe Reina. Dermed må forsvarskjempen stå over neste ukes returkamp.

– Jeg gikk for ballen, det er det enhver spiller ville ha gjort. Jeg snakket med Reina, og han sa at det ikke var gult kort, sier Terry.

Mens Reina får skryt av Terry, vanker det sterk kritikk mot andre rødkledde spillere.

– Det er ikke koselig å se dem flokke seg rundt dommeren for å prøve å få ham til å gi meg det gule kortet, sier han.

– Xabi Alonso gråt etter at han ble suspendert på grunn av et gult kort da han krasjet med Eidur Gudjohnsen for noen år siden, men han var involvert rundt dommeren denne gangen.

– Det er veldig skuffende, sier Terry. (©NTB)
Populært

Velkommen til debatt

ABC Nyheter ønsker velkommen til debatt om det meste. Men vi krever at du er saklig og viser respekt for menneskene sakene handler om og dine meddebattanter. Regler for kommentering finner du her.

Tor Strand, redaktør.

comments powered by Disqus